Videogave: "Sådan får du mere klang og power i din stemme - på få minutter"

Alle kan lære det – ja også dig!

I denne video får du:

❤ Nøglen til at forbinde krop og stemme

❤ Den særlige sangervejrtrækning

❤ En nem metode til at få klang og power i din stemme

Kontakt Natashia Evita Sang

Det handler om at finde din stemme frem og at få den til at shine!

Mit navn er Natashia Evita, og jeg er uddannet sanger og rytmisk korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium, har en specialuddannelse i at afhjælpe stemmeproblemer og er selv udøvende sanger.

Uanset om du har brug for at styrke din stemme til arbejdsmæssigt brug eller for at kunne synge bedre, så hjælper jeg dig via musikken med at kalde netop DIN indre stemme frem ved brug af sang, krop og musikalske øvelser.

Det er et gennemgående tema for mange at finde ud af, deres stemme er god nok. Og det ER den. Den ligger derinde og venter på at blive fundet frem igen. Det handler om at finde din stemme frem og at få den til at shine, der hvor du og din stemme er NU i livet.

Det er det, jeg hjælper dig med – for jeg ved, hvordan det er ønske, at man bare kunne og turde synge frit.

Her kan du høre sanger Mia Lena fortælle om undervisningen hos Natashia:

Mia er én af de seje, som er gået fra et fuldstændigt stemmebreakdown med mistet stemme til at genvinde sin stemme og sit sangmæssige overskud via et soloforløb hos mig. Jeg tager hatten af for Mia!

Overskuelige og effektive øvelser, der har synlig og hørbar virkning fra dag 1.

Jeg kom til Natashia med en træt stemme, der ofte ikke kunne klare en hverdag med megen tale og en del sang. Jeg fik rigtig god hjælp!👍
Natashia er en virkelig kompetent og dygtig underviser.
Hun lytter, guider, opmuntrer og sætter ind med overskuelige og effektive øvelser, der har synlig og hørbar virkning fra dag 1.
Hun er meget pædagogisk og empatisk og følger rigtig godt op, så man føler, at der er en synlig progression og rød tråd i undervisningen.
Hun har hjulpet mig meget, og jeg kan på det varmeste anbefale hende 🤩

De bedste sangglade hilsner 🎶
Sarah Maria Kelly

Sanger og underviser