Business tale-stemmetræning

til dig, der har brug for en velfungerende, holdbar stemme i arbejdslivet (også selvom du ikke er sanger eller foredragsholder).

Driller din stemme og føler du ikke, at den kan holde til helt så meget, som du gerne ville i arbejdslivet? Måske bliver du hæs, får hosteanfald, skal rømme dig meget eller mister stemmen, når du taler meget?

Den gode nyhed til dig er, at det er meget få, der har reelle stemmeproblemer, der kræver lægelig behandling. Som regel er det i stedet funktionelle problemer, som kan trænes væk. Det handler om at få en god stemmeteknik og at hjælpe stemmen på vej med vejrtrækning og den korrekte kropsstøtte.

Det er det, business stemmetræning kan hjælpe dig med.

 

Business stemmetræning er for dig, der enten oplever …

 

 • at din stemme ikke kan så meget, som du gerne vil.
 • at du har svært ved at tale højt nok, og du gerne vil lære at skrue op for volumen på din stemme, uden at det slider på den.
 • hæshed eller at stemmen forsvinder når du holder møder, underviser, holder webinarer eller taler med kunder, klienter, kolleger eller samarbejdspartnere.
 • at usikkerhed eller nervøsitet skinner igennem i din stemme, og at du gerne vil lyde mere selvsikker og professionel.
 • bekymringer i forhold til om din stemme kan holde til det, du har på programmet, og at den bekymring af og til afholder dig fra at kaste dig ud i de opgaver, du gerne vil løfte (webinarer, præsentationer, flere kundemøder, osv.).
 • en stærk trang til at rømme dig eller du får hosteanfald, når du skal tale meget i arbejdssammenhæng.

Og hvis du ikke kan lide lyden af din egen stemme, så er det også her du får hjælp til at udvikle din stemme og dit stemmemod, så du får det godt med at optage lydfiler, videoer (eksempelvis til sociale medier eller onlinekurser), undervise eller tale med kunder eller klienter uden at skulle have det dårligt med lyden af din egen stemme. 

Du kan også få en velfungerende, velklingende og holdbar stemme.

Du leder sandsynligvis efter hjælp til din stemme, fordi du ved, at hvis du ikke kan levere varen på grund af din stemme på dit arbejde eller i din egen virksomhed, så vil det påvirke din forretning, kundernes oplevelse, kvaliteten af dit arbejde og ikke mindst – din egen tilfredshed eller selvtillid i arbejdslivet.

Når stemmen driller, er det tid til at begynde at tænke på stemmen som et arbejdsredskab på lige fod med din computer, bil, telefon, IT-programmer og maskiner. 

Du har med andre ord brug for at lære at bruge stemmen rigtigt, for at får mest muligt ud af den.

Når du bruger stemmen rigtigt..

 • kan du holde til at tale i længere tid, så du kan hjælpe kunderne, holde lange kurser, præsentationer eller webinarer og/eller tale i virksomheden – uden at du bekymrer dig over om din stemme svigter dig.

 • får du tillid til, at din stemme ikke svigter dig, og at du altid har konkrete metoder lige ved hånden til at afhjælpe stemmeproblemer, når de opstår.
 • fremstår du sikker, rolig og kompetent i arbejdsmæssige sammenhænge – og at eventuel nervøsitet ikke skinner igennem i din stemme.

 • bliver stemme velfungerende og hjælper med at vise alt det, du har at byde på, og at du kan føle dig tryg ved at tale så meget, du ønsker, og i alle sammenhænge.

 • får du en varm, behagelig og rolig stemme, som du har brug for, når du eksempelvis laver hypnoser, har klienter i terapi, indspiller lyd- og videofiler eller lignende. For du ved, at en god stemmen kan styrke den proces, du guider dine kunder igennem.

Få styr på din stemme med konkrete og praktiske løsninger og bliv ven med din stemme igen.

Det får du ud af et forløb med Business Stemmetræning: 

 • Du får bearbejdet dine stemmeproblemer og får helt konkrete, lavpraktiske løsninger som tager udgangspunkt i dine opgaver, udfordringer og arbejdsliv, så du altid kan hjælpe din stemme godt på vej.
 • Du får mere stemmemod. Det vil sige tryghed, ro, lethed og tillid ved at bruge din stemme i arbejdssammenhæng.
 • Du får værktøjerne til at gøre din stemme velfungerende og holdbar i længden, så du ikke skal bekymre dig om den. Målet er at din stemme bliver lige så naturlig og uproblematisk at bruge som at cykle, gå eller spise. 
 • Du vil med tiden opleve, at din stemme bliver forstærket, så den lyder som dig og repræsenterer dig bedre.
 • Du kommer til at fremstå med en anden ro, selvtillid og jordforbindelse, når du kan bruge din stemme ubesværet og give udtryk for dig og det, du kommer med i din virksomhed.
 • Du slipper for bekymringerne om, hvorvidt du kan regne med at din stemme holder til det, du har brug for.

Det handler ikke om at lave stemmen om, men om at få styr på det knas, der driller dig. Sammen forstærker vi din stemme, din klang og dit udtryk.

 

“Jeg er gået fra ‘hvor er min stemme irriterende og sart’ til ’min stemme reagerer selvfølgelig på, hvad jeg udsætter den (mig) for. Og jeg kan selv gøre en forskel – og gøre det bedre…og bedre.’

Jeg har altid haft problemer med stemmen når jeg underviste, uanset om det var online eller fysisk tilstede. Jeg rømmede mig hele tiden og kunne få helt ondt i halen efter en dags undervisning.

Natashia har hjulpet mig med at få løsnet spændinger og bedre at forstå stemmen som et instrument, der skal tages hånd om. Jeg blev virkelig overrasket, da det gik op for mig, hvor mange spændinger jeg havde i kæbe og hals. Og hvor meget det påvirkede min stemme.

Jeg lærte øvelser til at afspænde kæbe og hals og fik også fokus på ‘sjove’ vaner – f.eks. at jeg ikke tog mig tid til at trække vejret ordentligt inden jeg taler. Jeg lærte også strubemassage, som er en slags “stemmeførstehjælp”.

Bolette Obbekær

Grafisk designer

Kontakt Natashia Evita Sang

Jeg er en stemmenørd med stort S!

Mit navn er Natashia Evita, og det er mig, der hjælper dig af med dine stemmeproblemer, så din stemme ikke længere forhindrer dig i at udføre dit arbejde.

Jeg er konservatorieuddannet sanger, sanglærer og korleder – og så har jeg efteruddannet mig i at rehabilitere tale- og sangstemmer. Jeg har over 15 års erfaring med formidling, sang og stemmetræning og min store passion er at afhjælpe andre menneskers stemmeproblemer.

Jeg oplever tit, at folk har en sårbarhed og en stor usikkerhed omkring deres stemme. Der er mange, der tror, at deres stemme ikke er god nok. Årsagen er nok, at mange af os har lært at pakke en del af os selv væk, og når du så skal pakke dig selv ud igen ved at arbejde med din stemme, er det nemt at blive bange for, hvordan du vil blive modtaget.

Derfor er det så vigtigt for mig at skabe et TRYGT rum, hvor du kan have tillid til, at jeg kan rumme dig og ikke går nogen vegne – uanset hvilke udfordringer, du har omkring din stemme og dit udtryk. Jeg kan love dig, at jeg accepterer dig fuldt ud og vil støtte dig i at være, den du er, med den stemme, du har – og få det bedste ud af den.

Hvert menneske er unikt, og derfor er én af mine allerfornemmeste opgaver som stemmebehandler at stille ind på netop dig og dine behov, så jeg kan hjælpe dig og din stemme bedst muligt på vej.

Sådan foregår et Business Stemmetræningsforløb:

FØRSTE SESSION:
VI FINDER ÅRSAGERNE TIL DINE STEMMEPROBLEMER

Her taler vi om din stemme, stemmeproblemer og hvad du gerne vil opnå. Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer.

(Såfremt dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.)

EFTERFØLGENDE SESSIONER:
SKRÆDDERSYET STEMMETRÆNING MED KONKRETE, LAVPRAKTISKE LØSNINGER 

I sessionerne arbejder vi med:

 • hvordan krop, stemme og vejrtrækning hænger sammen, og hvordan du kan få kroppen til at støtte stemmen, så du slipper for at stemmen svigter dig, der hvor du har brug for, at du kan regne med den.
 • afspænder de muskler, der blokerer for stemmen – ofte vil det være kæbe- og strubemassage samt afspænding af hals, skuldre og nakke. Du lærer også, hvordan du selv kan afspænde musklerne, så du kan vedligeholde din velfungerende stemme på sigt (og måske også hjælpe andre, du har kær).
 • hvilke konkrete værktøjer, du kan bruge til at vedligeholde din velfungerende, holdbare stemme, så du kan tale lige så meget, du ønsker, med tryghed og tillid til din stemme.

Du kan se frem til at:

 • få førstehjælpsøvelser til stemmen, som du kan bruge på stedet.
 • få en god teknik til at åbne op for stemmen, selvom du er nervøs.
 • blive tryg omkring det, der kommer ud af munden på dig.
 • at (gen)finde tilliden til, at din stemme kan holde til det, du skal bruge den til.
 • og at du bliver lyttet mere til og taget mere alvorlig, fordi du står stærkt i dig selv med en velfungerende, tillidsvækkende stemme, som ikke længere svigter dig.

Du står ikke alene med dine stemmeproblemer. Jeg hjælper og støtter dig hele vejen igennem – vedholdende og omsorgsfuldt. 

Du kan vælge mellem følgende Business Stemmetræningspakker:

Fra stemmekvaler til en velfungerende og velsmurt stemme med selvtillid og gennemslagskraft

1:1 FORLØB

5 sessioner á 50 minutter

Pris: 4.500 kr

Online "Quick fix" Stemmetræning

ONLINEFORLØB

4 sessioner á 30 minutter

Pris: 2.500 kr

Kom godt i gang med Business Stemmetræning

FØRSTE SESSION 1:1

Varighed 50 minutter

Pris: 950 kr

Skal jeg hjælpe dig?

Så send en mail til hej@natashiaevitasang.dk og lad os finde en tid til dig.

“Natashia er en flink og rar underviser, der forstår hvilken type undervisning, du har brug for.

Jeg skulle starte i et nyt job, hvor jeg skulle tale til større grupper af mennesker. Jeg følte derfor, jeg havde brug for træning i at holde stemmen i ro, trække vejret rigtigt etc. Derfor kontaktede jeg Natashia som gav mig en fin online session med undervisning i et par øvelser, der passede til mit formål.

Jens Christian Nielsen

Product Owner, Lobyco

“Men … er det ikke kun sangere og foredragsholdere, der bruger stemmetræning?” 

Jeg forstår godt, at du tænker det. Men nej, stemmetræning er ikke kun for sangere og foredragsholdere.

Det er meget få jobsituationer, der ikke involverer dialog med andre eller at man skal tale foran andre (og dermed brug af stemmen). Og der kan stemmen komme til at udtrykke meget mere dig og det, du kommer med, når du ved, hvordan du får det bedste ud af den.

Business Stemmetræning er til dig, der har brug for, at du altid kan regne med at din stemme virker 100% i arbejdsfunktioner som for eksempel indspilning af lydfiler, kundesamtaler, undervisning og webinarer, optagelse af onlinekurser, vigtige møder på din arbejdsplads, jobsamtaler og præsentationer i virksomheden.

Skriv til Natashia for at booke forløb:

7 + 6 =