Få hjælp til dine stemmeproblemer

Du kan også komme af med dine stemmeproblemer og gå fra frustration til sangglæde.

Oplever du nogle af disse ting:

 • at det gør ondt når du taler eller synger?
 • at du er nødt til at rømme dig?
 • tørhed i halsen?
 • at din stemme føles ru, slidt eller hæs?
 • smerte, svie eller ømhed i halsen, når du bruger din stemme?
 • du synes, din stemme mangler kraft og styrke?
 • at din stemme lyder skinger eller knækker over?
 • at du mangler luft, når du skal tale.
 • Du mister nogle gange din stemme, når du taler til workshops, kurser, præsentationer eller møder.

Det kan være, at du har haft problemer med ødemer eller stemmeknuder.

Måske har du endda igennem længere tid haft mistanke om, at der er noget galt med din stemme?

Sådan behøver det ikke være. 

Stemmerehabilitering hjælper dig med at gøre din stemme velfungerende og klangfuld igen. Du vil gå fra at mærke smerte og frustration til at få sangglæden tilbage.

Stemmerehabilitering er for dig, der oplever, at din stemme akut eller igennem et stykke tid ikke har fungeret optimalt.

 

Det er både til dig, der:

 • håber, at din stemme kan blive velfungerende og klangfuld igen.
 • drømmer om at kunne tale til workshops, kurser, præsentationer og møder uden at miste din stemme ind imellem.
 • længes efter at kunne synge og ramme tonerne med en stemme, som føles fri og afspændt – og måske vil du gerne synge i kor sammen med andre.
 • ønsker, at din stemme er en naturlig forlængelse af dig selv, så du frit kan udtrykke, hvem du er, og hvad du har på hjerte – uden at din stemme spænder ben for dig.
 • er klar til at have en stemme, du kan stole på og være fuldstændig tryg ved.

Stemmerehabilitering hjælper dig, der har stemmeproblemer, når du taler eller synger.

Gennem undervisningen hjælper jeg dig med at genfinde din stemme: Dens naturlige kraft og unikke, personlige klang. 

Vi starter med at sikre os, at der ikke er nogen patologiske årsager til, at du har stemmeproblemer – så er det nemlig lægen, der skal hjælpe dig. Hvis du derimod har funktionelle problemer ligesom langt de fleste, så er du hjertens velkommen til at booke din behandling hos mig, og vi kan starte forløbet.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang. Det betyder, at jeg ser stemme, krop og psyke som en helhed, der påvirker hinanden indbyrdes.

Derfor når vi hele vejen rundt i stemmerehabilitering, så du får den bedste forandring i din stemme nu og her – og på lang sigt.

Det får du ud af stemmerehabiliteringsforløbet:

 • Du får bearbejdet dine stemmeproblemer og får hjælp til at få en ny og bedre relation til din stemme. Vi taler om din stemme, dine stemmeproblemer, hvordan det har påvirket dig, og hvordan du kommer godt videre derfra.
 • Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer. Hvis dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.
 • Du lærer, hvordan krop, stemme og vejrtrækning hænger sammen, og hvordan du kan få kroppen til at støtte stemmen.
 • Du lærer, hvordan du bruger din vejrtrækning korrekt, så du får en fri og klangfuld stemme, samt hvordan du bruger din kropsholdning til at få den bedste lyd på din stemme – både når du taler og synger.
 • Du får hjælp til at afspænde de muskler, der blokerer for stemmen – ofte vil det være kæbe- og strubemassage samt afspænding af hals, skuldre og nakke. Du lærer også, hvordan du selv kan afspænde musklerne, så du kan vedligeholde din velfungerende stemme på sigt (og måske også hjælpe andre, du har kær).
 • Du lærer at give lyd på en sund og naturlig måde. De fleste af os har kunnet dette tidligt i livet (fx kan spædbørn skrige længe uden at blive hæse), og vi kan som voksne genlære denne naturlige, spontane og kraftfulde måde at
  give lyd på.
 • Du får redskaber til at øge din grounding / jordforbindelse og til afspænding af dig selv og din stemme. Jo mere afstresset, du er, jo bedre har din stemme det.
 • Du får redskaberne til selv at kunne vedligeholde din nyvundne, velfungerende stemme på sigt, så du kan tale og synge i vilden sky længe efter behandlingerne er slut.

 

Du står ikke længere alene med dine stemmeproblemer. Jeg hjælper og støtter dig hele vejen igennem – vedholdende og omsorgsfuldt. Sammen tager vi hånd om dine stemmeproblemer og sørger for, at din stemme bliver fin, stærk og velfungerende igen. Du fortjener det!

Kontakt Natashia Evita Sang

Jeg hedder Natashia Evita, og jeg er en stemmenørd med stort S!

Det er mig, der hjælper dig af med dine stemmeproblemer. Jeg er konservatorieuddannet sanger, sanglærer og korleder – og så har jeg efteruddannet mig i at rehabilitere tale- og sangstemmer.

Jeg har arbejdet med formidling, sang og stemmetræning i over 15 år. Min store passion er at afhjælpe andre menneskers stemmeproblemer. Jeg har hjulpet unge og voksne i alle aldre med at få en velfungerende stemme igen: 

Fra teenageren, der fik skadet stemmen i et trafikuheld over sangerinden med stemmeknuder til pensionisten med aldersbetingede stemmeproblemer.

Hvert menneske er unikt. Jeg mener, at én af mine aller fornemmeste opgaver som stemmebehandler er at stille ind på netop dig og dine behov, så jeg kan hjælpe dig og din stemme bedst muligt på vej.

Det kan du forvente af et stemmerehabiliteringsforløb:

 • Manuel behandling: Massage af kæbe/nakke/strube og afspænding af muskler.
 • Kropsbevidsthed og øvelser for kropsholdningen.
 • Åndedrætsøvelser.
 • Stemmeøvelser og at bruge stemmen ved at tale og/eller synge.
 • Samtale om din stemme og relaterede temaer.
 • At tage hånd om kroppens energisystem og ressourcer såsom stressrelaterede spændinger.

 

“Det lyder dejligt, skal jeg så bare tage imod?”

– Ja, det skal du da! Og dog: En forudsætning for, at du får et rigtigt vellykket forløb, er, at du har mod på at afsætte tid til at øve derhjemme. Vi tager en snak om, hvad der kan lade sig gøre for dig, for stemmerehabiliteringen skal hænge sammen med dit private liv og dine gøremål.

Stemmerehabilitering skal være et plus i hverdagen.

Et åndehul af selvomsorg.

Det er sådan, du får det allerbedste forløb.

“Nu kan jeg igen synge uden at blive hæs eller træt i stemmen.”

“Natashia er en meget nærværende og yderst empatisk underviser, som har en holistisk indgangsvinkel til rehabilitering af stemmen. Med de redskaber jeg har fået af Natashia, kan jeg igen synge uden at blive hæs eller træt i stemmen, og jeg er blevet god til at mærke efter, hvad der er godt for min krop og stemme.

Jeg kan kun give Natashia mine bedste anbefalinger.”

Iben Andersen

Korsanger

“Jeg syntes, det er blevet lettere at tale med MIN stemme og lettere at få vejret til at slå til.”

“Jeg opsøgte Natashia da jeg i en længere periode havde problemer med at jeg mistede stemmen. Jeg bruger stemmen meget i mit arbejde og blev af lægen anbefalet “at lære at bruge stemmen” hos en stemmecoach. Samtidig havde jeg en gammel drøm om at lære at synge, eller i alt fald udforske det! Det afslørede jeg for Natashia, som foreslog at vi kombinerede de to ting.

Det var for mig grænseoverskridende at synge foran en vildt fremmed uden “at have styr på det”. Men Natashia er den bedste til at få en til at føle sig godt til tilpas og guider hele vejen gennem øvelser og teknik og praktik. 

Jeg har set frem til hver eneste time, som for mig har været guld værd. Jeg syntes det er blevet lettere at tale med MIN stemme, lettere at få vejret til at slå til – og ikke mindst kommer jeg stadig nærmere og nærmere MIN sangstemme, som nu er lettere at finde frem og rent faktisk turde bruge…”

Thomas Haugsted

IT Konsulent

“Efter blot 4 gange hos Natashia havde jeg fået en stemme, der ikke drillede.”

“Jeg har gennem flere år oplevet kriller i halsen og skal ofte rømme mig flere gange i løbet af dagen. Min stemme bliver tit overanstrengt og træt. Jeg opsøgte Natashia som ved hjælp af forskellige øvelser hjalp mig.

Efter blot 4 sessioner hos Natashia havde jeg fået en stemme, der ikke drillede, og i øvrigt en meget flot kropsholdning.

Natashia er sød, imødekommende og god til at lytte. Jeg kan på det varmeste anbefale Natashia, når du har udfordringer med stemmen.

Jeanette Witt

Psykoterapeut og clairvoyant, JeanetteWitt.dk

Her er de forskellige pakker, der hjælper dig med at sige farvel til dine stemmeproblemer og goddag til en velfungerende stemme

Jeg tilbyder både soloforløb og online gruppeforløb. Her er mulighederne:

SOLOFORLØB

Soloforløb foregår hos mig på Møllehusvej 125, 2.th, 4000 Roskilde.

 

Den store stemmehjælpepakke

“Sig farvel til store stemmeproblemer og byd velkommen til din velfungerende og glade stemme”

7 sessioner á 60 minutter

Forløbet er til dig, der oplever store problemer med din stemme: Det kan være, at du er næsten konstant hæs, mister stemmen, har haft stemmeknuder/ødemer, har en udtrættet stemme eller på anden vis bliver så generet af din stemme, at det forstyrrer din dagligdag og forringer dit arbejdsliv.

Du ønsker at din stemme bliver din allierede frem for din modstander. Og du er klar til at tage hånd om stemmeproblemerne én gang for alle og ser forløbet som en investering i dig selv og din stemme, som du har med dig resten af livet. 

Pris: 5.500 kr

(kan betales i rater)

Den lille stemmehjælpepakke

“Slip af med mindre stemmeproblemer og få en stemme i trivsel”

4 sessioner á 60 minutter

Forløbet er til dig, der har oplever mindre stemmeproblemer såsom kriller i halsen, en ru stemme, rømme/hostetrang, en anspændt og træt stemme, “knæk” i stemmen og mangel på luft. Det generer dig i dagligdagen, og du ønsker at få hjælp til at blive fri af stemmeproblemerne, så din stemme kan fungere bedre, uden kvaler.

Pris: 3.200 kr

(kan betales i rater)

En enkelt session

“Kom godt i gang med at tage hånd om dine stemmeproblemer”

1 session, varighed 60 minutter

Enkeltsessioner er til dig, der ønsker at opleve en behandling for stemmeproblemer, eller som ønsker enkeltsessioner frem for et skræddersyet forløb.

(Hvis du efter denne session ønsker at købe et forløb, så indgår denne session i forløbet)

Pris: 850 kr

GRUPPEFORLØB (online)

Min frie og velfungerende stemme

 

6 ugers online sangforløb til dig, der vil af med mindre stemmeproblemer

– her bliver du guidet kærligt hele vejen frem til din smukke, frie og velfungerende stemme

Forløbet er til dig, der har fået mindre stemmeproblemer og som savner at synge og bruge din stemme mere. 

Du har et ønske om at forbedre din stemme, og du vil gerne mærke motivation og støtte i stemmearbejdet i fællesskab med andre.

Du får:

Undervisning i et fortroligt online forum

Kendskab til sangerkroppen

Træning i til sangeråndedrættet

En god og bæredygtig sangteknik

Frigørelse af stemmen gennem afspænding og stræk

Genoptræning af stemmen via særlige sangøvelser

Mulighed for masterclass og personlig feedback til dig

Spørgetime efter hver session

… Og meget, meget mere!

Vi synger de sange, vi allerbedst kan lide – hjemme fra vores egen stue. Det er kun dig, din kat (og måske din nabo), der kan høre dig synge, for vi slukker nemlig mikrofonerne, imens vi øver teknikkerne ind.

Du fortjener fred til at hjælpe din egen stemme frem igen, fri for pres og præstation. Du synger kun for gruppen når – og hvis – du vil. Hvis du får brug for Natashias feedback undervejs, så er du godt hjulpet her – vi tjekker nemlig løbende ind sammen, med mulighed for personlig feedback og justering af øvelserne.

 

SKØNT! Hvad består forløbet af?

Forløbet er sådan her

* Du starter med en halv times 1:1 online stemmesnak med mig før for holdstart. På den måde kan vi lære hinanden at kende, og jeg kan tilrettelægge undervisningen præcist til jeres individuelle behov på holdet.

* 6 ugers online forløb, hvor vi mødes online en gang om ugen. Vi stemmetræner, synger og afrunder hver session med en spørgerunde og mulighed for masterclass med personlig feedback.

* 3 x live Q&A, som er en online spørgetime, hvor du kan få individuel stemmerådgivning og feedback på øvelserne.

* Du afslutter forløbet sammen med mig i endnu en halv times 1:1 session, hvor du får vejledning til lige netop de øvelser, som kan hjælpe dig med at bevare din frie og velfungerende stemme på sigt. Øvelserne er tilpasset dig.

* Efter forløbet modtager du en særlig lydfil med et lille stemmeopvarmningsprogram tilpasset din stemmetype. I programmet guider jeg dig til at vedligeholde din stemme på en sund og nænsom måde. Sådan har du altid din sanglærer ved hånden, når du behøver det.

* Du får adgang til en lille fortrolig facebookgruppe, hvor undervisningen foregår. og hvor vi kan holde kontakten mellem modulerne, hjælpe og motivere hinanden. Her kan du også se undervisningen på replay og genopfriske ugens lektion.

* I facebookgruppen får du af og til et lille “inspirations postkort” fra mig. De små inspirationer giver energi og fokus, og de hjælper dig med at få undervisningen godt indarbejdet i krop og sjæl.

online forløb stemmetræning sang hjælp til stemmeproblemer rehabilitering

På dette forløb er det sociale aspekt en del af stemmetræningen. Sammen bakker vi hinanden op, hjælper, støtter, træner og finder stemmen frem igen. Som Beatles smukt synger det: “I get by with a little help from my friends”

 

YES det lyder fedt! Hvornår kan jeg starte?

 

Mit næste forløb starter i efteråret 2024

Vi træner online hver mandag formiddag kl. 10-11.15

i de 6 uger forløbet varer (ja, der kommer replay)

OG

vi mødes til live Q&A spørgetime hver 2. søndag kl. 16-17.

 

Dejligt! Hvad koster det?

 

Prisen for forløbet er 5.600 kr

(… som du kan betale i rater efter aftale med Natashia)

 

* * * * *

BONUS BONUS!

* * * * *

Ja, du læste rigtigt – der var du heldig! Jeg har nemlig lige nu en EARLY  BIRD BONUSPRIS på 5000 kr ved tilmelding før d. 1/6 2024.

Udover at spare 600 kr får du også en særlig BONUS, nemlig en

1:1 personlig ONLINE SANGSESSION med Natashia

(Sessionen varer 40 minutter og du booker den med Natashia, når du mærker, at du trænger til 1:1 stemmefeedback).

 

Hvad skal der til for, at der plads til mig?

Der er plads til dig, som du er. Du er velkommen – både mennesker med og uden sangerfaring får udbytte af kurset.

Hvis du aldrig har sunget før, så kommer du flyvende fra start, og hvis du har erfaring, så får du toptunet din sangteknik, og du får værktøjer til at afhjælpe og forebygge stemmeproblemer nu og på længere sigt.

Vi snakker selvfølgelig sammen først, så jeg sikrer mig, at forløbet er det rette til dig. (Hvis du har store stemmeproblemer såsom vedvarende hæshed og mistet stemme, så skal du i mit rehab soloforløb i stedet for samt forbi en halslæge).

 

Efter forløbet kan du vinke farvel til sangerskavanker som:

Svært ved at synge bandet op

Svært ved at tale rummet op

Træt stemme efter sang

Anspændt hals eller hostetrang

Svært ved at nå de høje toner

En følelse af at mangle luft og overskud

 

I stedet får du:

En stemme med klang og power

En stemme, der kan holde til mosten

Frihed fra spændinger

Nemt ved at nå de høje toner

Frihed og overskud i din sang

 

Så har du et ønske om at folde din klang og din sangstemme ud?

– Så er du gået helt rigtigt i byen!

Jeg glæder mig meget til at se dig på forløbet – det bliver skønt at byde dig og din stemme kærligt velkommen.

 

Hvilket forløb skal du vælge – og er jeg den rette til at hjælpe dig?

Godt at du spørger. For det er to gode spørgsmål! Og selvfølgelig hænger et godt forløb og god kemi sammen.  

Lad os tage snak omkring din stemme, og hvad du ønsker min hjælp til. Her vil jeg vejlede dig til, hvilket forløb, der bedst kan hjælpe dig og din stemme videre 

– og du kan samtidig mærke efter, om du har tillid til mig og føler, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

Kærlig hilsen
Natashia Evita