Få hjælp til dine stemmeproblemer

Du kan også komme af med dine stemmeproblemer og gå fra frustration til sangglæde.

Oplever du nogle af disse ting:

 • at det gør ondt når du taler eller synger?
 • at du er nødt til at rømme dig?
 • tørhed i halsen?
 • at din stemme føles ru, slidt eller hæs?
 • smerte, svie eller ømhed i halsen, når du bruger din stemme?
 • du synes, din stemme mangler kraft og styrke?
 • at din stemme lyder skinger eller knækker over?
 • at du mangler luft, når du skal tale.
 • Du mister nogle gange din stemme, når du taler til workshops, kurser, præsentationer eller møder.

Det kan være, at du har haft problemer med ødemer eller stemmeknuder.

Måske har du endda igennem længere tid haft mistanke om, at der er noget galt med din stemme?

Sådan behøver det ikke være. 

Stemmerehabilitering hjælper dig med at gøre din stemme velfungerende og klangfuld igen. Du vil gå fra at mærke smerte og frustration til at få sangglæden tilbage.

Stemmerehabilitering er for dig, der oplever, at din stemme akut eller igennem et stykke tid ikke har fungeret optimalt.

 

Det er både til dig, der:

 • håber, at din stemme kan blive velfungerende og klangfuld igen.
 • drømmer om at kunne tale til workshops, kurser, præsentationer og møder uden at miste din stemme ind imellem.
 • længes efter at kunne synge og ramme tonerne med en stemme, som føles fri og afspændt – og måske vil du gerne synge i kor sammen med andre.
 • ønsker, at din stemme er en naturlig forlængelse af dig selv, så du frit kan udtrykke, hvem du er, og hvad du har på hjerte – uden at din stemme spænder ben for dig.
 • er klar til at have en stemme, du kan stole på og være fuldstændig tryg ved.

Stemmerehabilitering hjælper dig, der har stemmeproblemer, når du taler eller synger.

Gennem undervisningen hjælper jeg dig med at genfinde din stemme: Dens naturlige kraft og unikke, personlige klang. 

Vi starter med at sikre os, at der ikke er nogen patologiske årsager til, at du har stemmeproblemer – så er det nemlig lægen, der skal hjælpe dig. Hvis du derimod har funktionelle problemer ligesom langt de fleste, så er du hjertens velkommen til at booke din behandling hos mig, og vi kan starte forløbet.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang. Det betyder, at jeg ser stemme, krop og psyke som en helhed, der påvirker hinanden indbyrdes.

Derfor når vi hele vejen rundt i stemmerehabilitering, så du får den bedste forandring i din stemme nu og her – og på lang sigt.

Det får du ud af stemmerehabiliteringsforløbet:

 • Du får bearbejdet dine stemmeproblemer og får hjælp til at få en ny og bedre relation til din stemme. Vi taler om din stemme, dine stemmeproblemer, hvordan det har påvirket dig, og hvordan du kommer godt videre derfra.
 • Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer. Hvis dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.
 • Du lærer, hvordan krop, stemme og vejrtrækning hænger sammen, og hvordan du kan få kroppen til at støtte stemmen.
 • Du lærer, hvordan du bruger din vejrtrækning korrekt, så du får en fri og klangfuld stemme, samt hvordan du bruger din kropsholdning til at få den bedste lyd på din stemme – både når du taler og synger.
 • Du får hjælp til at afspænde de muskler, der blokerer for stemmen – ofte vil det være kæbe- og strubemassage samt afspænding af hals, skuldre og nakke. Du lærer også, hvordan du selv kan afspænde musklerne, så du kan vedligeholde din velfungerende stemme på sigt (og måske også hjælpe andre, du har kær).
 • Du lærer at give lyd på en sund og naturlig måde. De fleste af os har kunnet dette tidligt i livet (fx kan spædbørn skrige længe uden at blive hæse), og vi kan som voksne genlære denne naturlige, spontane og kraftfulde måde at
  give lyd på.
 • Du får redskaber til at øge din grounding / jordforbindelse og til afspænding af dig selv og din stemme. Jo mere afstresset, du er, jo bedre har din stemme det.
 • Du får redskaberne til selv at kunne vedligeholde din nyvundne, velfungerende stemme på sigt, så du kan tale og synge i vilden sky længe efter behandlingerne er slut.

 

Du står ikke længere alene med dine stemmeproblemer. Jeg hjælper og støtter dig hele vejen igennem – vedholdende og omsorgsfuldt. Sammen tager vi hånd om dine stemmeproblemer og sørger for, at din stemme bliver fin, stærk og velfungerende igen. Du fortjener det!

Kontakt Natashia Evita Sang

Jeg hedder Natashia Evita, og jeg er en stemmenørd med stort S!

Det er mig, der hjælper dig af med dine stemmeproblemer. Jeg er konservatorieuddannet sanger, sanglærer og korleder – og så har jeg efteruddannet mig i at rehabilitere tale- og sangstemmer.

Jeg har arbejdet med formidling, sang og stemmetræning i over 15 år. Min store passion er at afhjælpe andre menneskers stemmeproblemer. Jeg har hjulpet unge og voksne i alle aldre med at få en velfungerende stemme igen: 

Fra teenageren, der fik skadet stemmen i et trafikuheld over sangerinden med stemmeknuder til pensionisten med aldersbetingede stemmeproblemer.

Hvert menneske er unikt. Jeg mener, at én af mine aller fornemmeste opgaver som stemmebehandler er at stille ind på netop dig og dine behov, så jeg kan hjælpe dig og din stemme bedst muligt på vej.

Det kan du forvente af et stemmerehabiliteringsforløb:

 • Manuel behandling: Massage af kæbe/nakke/strube og afspænding af muskler.
 • Kropsbevidsthed og øvelser for kropsholdningen.
 • Åndedrætsøvelser.
 • Stemmeøvelser og at bruge stemmen ved at tale og/eller synge.
 • Samtale om din stemme og relaterede temaer.
 • At tage hånd om kroppens energisystem og ressourcer såsom stressrelaterede spændinger.

 

“Det lyder dejligt, skal jeg så bare tage imod?”

– Ja, det skal du da! Og dog: En forudsætning for, at du får et rigtigt vellykket forløb, er, at du har mod på at afsætte tid til at øve derhjemme. Vi tager en snak om, hvad der kan lade sig gøre for dig, for stemmerehabiliteringen skal hænge sammen med dit private liv og dine gøremål.

Stemmerehabilitering skal være et plus i hverdagen.

Et åndehul af selvomsorg.

Det er sådan, du får det allerbedste forløb.

“Nu kan jeg igen synge uden at blive hæs eller træt i stemmen.”

“Natashia er en meget nærværende og yderst empatisk underviser, som har en holistisk indgangsvinkel til rehabilitering af stemmen. Med de redskaber jeg har fået af Natashia, kan jeg igen synge uden at blive hæs eller træt i stemmen, og jeg er blevet god til at mærke efter, hvad der er godt for min krop og stemme.

Jeg kan kun give Natashia mine bedste anbefalinger.”

Iben Andersen

Korsanger

“Jeg syntes, det er blevet lettere at tale med MIN stemme og lettere at få vejret til at slå til.”

“Jeg opsøgte Natashia da jeg i en længere periode havde problemer med at jeg mistede stemmen. Jeg bruger stemmen meget i mit arbejde og blev af lægen anbefalet “at lære at bruge stemmen” hos en stemmecoach. Samtidig havde jeg en gammel drøm om at lære at synge, eller i alt fald udforske det! Det afslørede jeg for Natashia, som foreslog at vi kombinerede de to ting.

Det var for mig grænseoverskridende at synge foran en vildt fremmed uden “at have styr på det”. Men Natashia er den bedste til at få en til at føle sig godt til tilpas og guider hele vejen gennem øvelser og teknik og praktik. 

Jeg har set frem til hver eneste time, som for mig har været guld værd. Jeg syntes det er blevet lettere at tale med MIN stemme, lettere at få vejret til at slå til – og ikke mindst kommer jeg stadig nærmere og nærmere MIN sangstemme, som nu er lettere at finde frem og rent faktisk turde bruge…”

Thomas Haugsted

IT Konsulent

“Efter blot 4 gange hos Natashia havde jeg fået en stemme, der ikke drillede.”

“Jeg har gennem flere år oplevet kriller i halsen og skal ofte rømme mig flere gange i løbet af dagen. Min stemme bliver tit overanstrengt og træt. Jeg opsøgte Natashia som ved hjælp af forskellige øvelser hjalp mig.

Efter blot 4 sessioner hos Natashia havde jeg fået en stemme, der ikke drillede, og i øvrigt en meget flot kropsholdning.

Natashia er sød, imødekommende og god til at lytte. Jeg kan på det varmeste anbefale Natashia, når du har udfordringer med stemmen.

Jeanette Witt

Psykoterapeut og clairvoyant, JeanetteWitt.dk

Her er de forskellige pakker, der hjælper dig med at sige farvel til dine stemmeproblemer og goddag til en velfungerende stemme

Jeg tilbyder både soloforløb og gruppeforløb. Her er mulighederne:

SOLOFORLØB

Soloforløb foregår på Ros’ Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde.

 

Den store stemmehjælpepakke:

“Sig farvel til store stemmeproblemer og byd velkommen til din velfungerende og glade stemme”

7 sessioner á 60 minutter

Forløbet er til dig, der oplever store problemer med din stemme: Det kan være, at du er næsten konstant hæs, mister stemmen, har haft stemmeknuder/ødemer, har en udtrættet stemme eller på anden vis bliver så generet af din stemme, at det forstyrrer din dagligdag og forringer dit arbejdsliv.

Du ønsker at din stemme bliver din allierede frem for din modstander. Og du er klar til at tage hånd om stemmeproblemerne én gang for alle og ser forløbet som en investering i dig selv og din stemme, som du har med dig resten af livet. 

Pris: 4.900 kr.

Den lille stemmehjælpepakke:

“Slip af med mindre stemmeproblemer og få en stemme i trivsel”

4 sessioner á 60 minutter

Forløbet er til dig, der har oplever mindre stemmeproblemer såsom kriller i halsen, en ru stemme, rømme/hostetrang, en anspændt og træt stemme, “knæk” i stemmen og mangel på luft. Det generer dig i dagligdagen, og du ønsker at få hjælp til at blive fri af stemmeproblemerne, så din stemme kan fungere bedre, uden kvaler.

Pris: 2.900 kr

Enkeltsession:

“Kom godt i gang med at tage hånd om dine stemmeproblemer”

1 session (60 minutter)

Enkeltsessioner er til dig, der ønsker at opleve en behandling for stemmeproblemer, eller som ønsker enkeltsessioner frem for et skræddersyet forløb.

Pris: 750 kr

GRUPPEFORLØB

Gruppeforløb:

“Det Grå Guld Synger”

– sangforløb for seniorer med stemmeproblemer.

8 gange á 50 minutter (6 deltagere pr. hold).

Forløbet er for dig, der med alderen har fået stemmeproblemer og som savner at synge og bruge din stemme mere. Du har et ønske om at forbedre din stemme, og du vil gerne synge i fællesskab med andre. Vi synger sange fra den danske sangskat, traditionals/gospel og nordiske viser.


Vi har kaffe/the-hygge på dette hold, og det sociale aspekt er en vigtig del af stemmetræning – her er plads til både gode grin, frustrationer og nye bekendtskaber.

Pris: 800 kr 

Hvilket forløb skal du vælge – og er jeg den rette til at hjælpe dig?

Godt at du spørger. For det er to gode spørgsmål! Og selvfølgelig hænger et godt forløb og god kemi sammen.  

Lad os tage snak omkring din stemme, og hvad du ønsker min hjælp til. Her vil jeg vejlede dig til, hvilket forløb, der bedst kan hjælpe dig og din stemme videre 

– og du kan samtidig mærke efter, om du har tillid til mig og føler, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

Kærlig hilsen
Natashia