Natashia Evita

Hej med dig! Jeg hedder Natashia Evita. Jeg er din sanglærer og guide ind i musikkens univers. Og jeg er hende, som selv synger og skriver sange, fordi jeg ikke kan lade være. Musikken er en del af mig. Ligesom den er en del af dig.

Jeg har haft en længere rejse frem mod at finde mig selv som sanger, underviser og menneske. Sådan virkelig at forbinde mig med mig selv og være tro mod musikken, som den lyder indeni mig. Det betyder, at jeg er blevet god til at møde andre, hvor de er.

Det kan være, du er den nye Celine Dion eller en del af et kor. Eller også er du den, der gerne vil kunne synge godnatsang for dine børn uden at blive hæs. Du er velkommen hos mig.

Her på siden kan du læse om mig og min undervisning. Mit håb er, at jeg kan hjælpe dig med at finde din egen stemme. Og give dig tro på dig selv og det, du drømmer om. Uanset hvad andre siger!

Der er ofte en vej, hvis du er villig til at gå den.

               

 Jeg glæder mig til at møde dig.

Min undervisning

Find dig selv som sanger og sæt stemmen fri

Jeg siger ofte, at jeg elsker at følge mennesker på rejsen frem mod at blive sig selv som sangere og at finde ind til kernen i deres egen musikalitet. Og det gør jeg virkelig! Her kan du læse meget mere om, hvordan jeg arbejder.

Min drøm er at forbinde mennesker med deres stemme, så krop, sind, sjæl og stemme arbejder sammen om at give lyd. Sådan at stemmen bliver fri og sund med en naturlig flot klang og masser af kraft.

StemmeForbundethed

At synge musikalsk handler om at forbinde sig til musikken, at “connecte”. Derfor kalder jeg min undervisning for StemmeForbundethed. For at have forbundethed må vi først skabe forbindelse til os selv og musikken på flere planer:

Stemmen skal på det fysiske plan forbindes med kroppen og vejrtrækningen.

Men stemmen skal også forbindes med følelserne, sindet og sjælen, for at der kommer musik ud af det. Sådan at det, du har på hjerte, er i overensstemmelse med det, der kommer ud af din mund, når du synger.

StemmeForbundethed er min sammenfatning af alt det, jeg har lært gennem et langt liv i musikken med mange erfaringer i rygsækken.

 

Det handler om at åbne stemmen op igen

Vores arbejde med StemmeForbundethed går i høj grad ud på at åbne op:

Åbne op for åndedrættet, åbne for kroppen og åbne for stemmen. Så du kan synge frit og ubesværet med en naturlig og sund teknik.

Det er en positiv proces, hvor du gradvis kan mærke stemmen komme tilbage igen, som du måske kendte den engang, og hvor du vil få større velvære og ro i kroppen via krops- og åndedrætsøvelserne.

Når du er åben i dit kropssprog, “connecter” du bedre med andre.

Du får gennem træningen et åbent, favnende og inviterende kropssprog, som skaber tillid og styrker relationerne til dem omkring dig. Det gør, at du hurtigt kan skabe forbindelse til dem, du synger for.

Ved at træne sang med StemmeForbundethed lærer du at forbinde dig til musikken i dig selv. Du lærer også at synge til andre på en nærværende, musikalsk og oprigtig måde.

Inspirationskilder

Her har jeg hentet inspiration

Den anatomiske sangteknik har ophav i Anne Rosing Metoden.

Arbejdet med sjæl, selvværd og spontansang er inspireret af Rie Hagbards Stemmeværd og af forskelige former for lydhealing, hvor man bruger stemmen til at hele sig selv og andre mennesker.

Jeg er meget inspireret af holistiske tilgange til krop, sind, sjæl, følelser og nervesystem. Jeg arbejder ofte med afspænding og de-stress i min undervisning.

 

En kort biografi

Natashia Evita Bjerre:

Sanger, sangpædagog og rytmisk korleder.

Min erfaring strækker sig fra sangundervisning over teambuilding, workshops og koncerter til arbejdet som korleder for børn, voksne og unge. 

Jeg arbejder med: Sang- og stemmetræning samt rehabilitering af slidte stemmer.

Når jeg underviser kor, bruger jeg ofte Vocal Painting, som er udviklet til at lave kollektiv improvisation i vokalgrupper og kor.

Jeg er uddannet i sang og vokalledelse på Det Jyske Musikkonservatorium, og jeg er efteruddannet i at afhjælpe stemmeproblemer på Anne Rosing Instituttet.

Jeg udgiver min egen musik under navnet Natashia Evita (DK).

Uddannelse og udgivelser

Uddannelse og kurser

  • Årskursus i rehabilitering af tale- og sangstemmen fra Anne Rosing Instituttet 2015-2016
  • Sanger og rytmisk korleder (KA) fra Det Jyske Musikkonservatorium 2013-2015
  • Coachuddannelse fra Ørsted Udvikling & Ledelse/KEA 2013
  • Rytmisk Vokalensemble (kursus) på Det Jyske Musikkonservatorium 2012
  • Musikvidenskab (BA) fra Københavns Universitet 2009-2012 med tilvalg i retorik (public speaking), Music & Arts Management og Professionel Interaktion 2011-2012
  • Kurser i sangskrivning på Det Jyske Musikkonservatorium (Teitur og Helle Hansen), Engelsholmsstævnet (Mads Langer, Michael Møller og Roar Amundsen) og hos Nana la Cour Jacobi.

Musikudgivelser og koncerter

  • 2015 Live EP ”De Andres Hjem”
  • 2010-2013 Div. promotion- & demoudgivelser
  • 2010 Single ”Linedans”

Jeg har optrådt på festivaller, koncertsteder, caféer, til huskoncerter og på offentlige pladser, gader og stræder.

Jeg udgiver nu min egen musik under navnet Natashia Evita (DK). Du kan se mere om min musik via linket her.