Mød Natashia Evita

Vil du lære at synge og bruge din stemme bedre?
Og vil du synge med den stemme, du har indeni?

Alle kan lære det – ja, også dig.

Jeg kan hjælpe dig med at kalde DIN stemme frem, så du både kan tale og synge uden problemer og få netop din stemme til at lyde bedst muligt – som den allerbedste version af dig. Det handler om at få dig og din stemme til at shine – både på scenen og i livet.

Du er ikke alene om at føle, din stemme ikke er ‘god nok’.

Jeg ved det, fordi jeg ofte møder både mænd og kvinder, der har knas med stemmen eller som ikke har det godt med lyden af deres egen stemme. Mennesker, der ønsker at få større selvværd og selvtillid i forhold til deres sangstemme og at tro på (og vide med sikkerhed), at deres stemme og musikalske udtryk er GODT NOK.

Natashia Evita sang

Velkommen til mit sang- og stemmeunivers

Kontakt Natashia Evita Sang

Mit navn er Natashia Evita, og jeg er uddannet sanger og rytmisk korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium, har en specialuddannelse i at afhjælpe stemmeproblemer og er selv udøvende sanger.

Uanset om du har brug for at styrke din stemme til arbejdsmæssigt brug eller for at kunne synge bedre, så hjælper jeg dig via musikken. Hvor en talepædagog hjælper med rent teknisk brug af stemmen, så hjælper jeg dig helhedsorienteret – både med teknik og med at få adgang til din egen klang og dit unikke udtryk – med at kalde netop DIN indre stemme frem ved brug af sang, krop og musikalske øvelser.

Det er et gennemgående tema for mange at finde ud af, deres stemme er god nok. Og det ER den. Den ligger derinde og venter på at blive fundet frem igen. Det handler om at finde din stemme frem og at få den til at shine, der hvor du og din stemme er NU i livet.

Det er det, jeg hjælper dig med, for jeg ved, hvordan det er ønske, at man bare kunne og turde synge frit.

“Synlig og hørbar virkning fra dag 1.

Jeg kom til Natashia med en træt stemme, der ofte ikke kunne klare en hverdag med megen tale og en del sang. Jeg fik rigtig god hjælp!👍

Natashia er en virkelig kompetent og dygtig underviser. Hun lytter, guider, opmuntrer og sætter ind med overskuelige og effektive øvelser, der har synlig og hørbar virkning fra dag 1.

Hun er meget pædagogisk og empatisk og følger rigtig godt op, så man føler, at der er en synlig progression og rød tråd i undervisningen.

Hun har hjulpet mig meget, og jeg kan på det varmeste anbefale hende 🤩”

Sarah Maria Kelly
Sanger og underviser

“Stor kompetence til at varetager sangundervisning på mange niveauer

Natashia er en særdeles musikalsk og dejlig åben person, med en naturlig tilgang til de pædagogiske opgaver. Med sin fine musikalske og sanglige evner, og store interesse for faget sang, har hun opbygget stor kompetence til at varetage sangundervisning på mange niveauer. Jeg giver Natashia mine bedste anbefalinger.

Nina Lange
– docent, Det Jyske Musikkonservatorium.

“Nu kan jeg igen synge uden at blive hæs eller træt i stemmen.

Natashia er en meget nærværende og yderst empatisk underviser, som har en holistisk indgangsvinkel til rehabilitering af stemmen. Med de redskaber jeg har fået af Natashia, kan jeg igen synge uden at blive hæs eller træt i stemmen, og jeg er blevet god til at mærke efter, hvad der er godt for min krop og stemme.

Jeg kan kun give Natashia mine bedste anbefalinger.

Iben Andersen
Korsanger

“Du skal da ikke være sanger, vel?”

Det var den sætning, jeg selv blev mødt med, da jeg ville søge ind på MGK (en forskole til musikkonservatoriet) for første gang.

For jeg har altid godt kunnet lide at synge og har også altid fået at vide af familie og venner, at jeg var god til det. Men da jeg ville træde ind i den professionelle sangverden i 2005, fik jeg at vide, at min stemme ikke var god nok.

Sangunderviserne sagde, at jeg ikke havde stemmen til at blive sanger, og at jeg nok skulle blive skolelærer eller musikterapeut i stedet for. Jeg blev skamfuld og følte det som om, at jeg heller ikke var god nok.

Jeg er (heldigvis) både vedholdende og stædig, når jeg har sat mig noget for, så jeg holdt fast i min drøm om et liv i musikken og at synge frit med MIN stemme. Senere fandt jeg ud af, at min stemme var god nok, men at jeg havde nogle spændinger i krop og vejrtrækning, som holdt min stemme tilbage. De spændinger fik jeg fik redskaber til at løsne op for.

Nu ved jeg med sikkerhed, at der ikke var noget i vejen med hverken mig eller min stemme – jeg var bare ikke var trænet nok. Derfor ved jeg også, hvad den rette sangtræning kan gøre for at kalde DIN stemme frem. Og hvor smukt det lyder, når det sker.

Igennem sangtræning har jeg fået udviklet mit eget udtryk og min stemme. Jeg mødte en sanglærer, der hjalp mig med at åbne krop og stemme, og på konservatoriet lærte jeg om musikalsk nærvær – det, der gør musikken bliver levende – og jeg dyrkede mit kunstneriske udtryk.

Jeg startede på musikkonservatoriet med et 4-tal og kom ud med et 12-tal i 2015. Sideløbende har jeg både udgivet min egen musik og holdt koncerter, og jeg elsker at fordybe mig i musikkens verden.

Jeg er beviset for, at man godt kan få sin sangstemme til at vokse og udfolde via den rette træning, selvom den måske ikke shiner så meget til at begynde med. Jeg har set det ske igen og igen. Og jeg oplever ofte, at der gemmer sig en usleben diamant inde bagved – en smuk og fyldig stemme, som kommer frem, når man får hul igennem til sin helt egen lyd.

Jeg tror på, at vi allesammen har mulighed for at få forbindelse til vores stemme, så vi kan synge frit, smukt og naturligt. Derfor arbejder jeg i dag med at hjælpe sådan nogle som dig med at finde ind til DERES stemme og skrue op for sit eget udtryk, så du kan synge frit og ubesværet, og give udtryk for den du er inderst inde.

Når jeg kan, så kan du også!

Her kan du se, hvad jeg har med i bagagen

Jeg har taget følgende uddannelse og kurser:

 • 3-årigt personligt og spirituelt udviklingsforløb med supervision hos Susanne Lindrum
 • Årskursus i rehabilitering af tale- og sangstemmen og behandling af stemmeproblemer fra Anne Rosing Instituttet 2015-2016.
 • Sanger, sangunderviser og rytmisk korleder (KA) fra Det Jyske Musikkonservatorium 2013-2015
 • Coachuddannelse fra Ørsted Udvikling & Ledelse/KEA 2013
 • Rytmisk Vokalensemble (kursus) på Det Jyske Musikkonservatorium 2012
 • Musikvidenskab (BA) fra Københavns Universitet 2009-2012 med tilvalg i retorik (public speaking), Music & Arts Management og Professionel Interaktion 2011-2012
 • Kurser i sangskrivning på Det Jyske Musikkonservatorium (Teitur og Helle Hansen), Engelsholmsstævnet (Mads Langer, Michael Møller og Roar Amundsen) og hos Nana Jacobi.

 

Mine musikudgivelser og koncerter

 • 2015: Live EP ”De Andres Hjem”
 • 2010-2013: Div. promotion- & demoudgivelser
 • 2010: Single ”Linedans”

Jeg har optrådt på festivaller, koncertsteder, caféer, til huskoncerter og på offentlige pladser og til private arrangementer, vielser m.m.

Jeg udgiver nu min egen musik under navnet Natashia Evita (DK). Du kan se mere om min musik via linket her.

Jeg har hjulpet over 400 mennesker siden 2009

Dem, jeg hovedsageligt hjælper med sang- og stemmetræning, er:

 • udøvende sangere, der ønsker at få mere klang og flere udtryksmuligheder i stemmen, og som ønsker at styrke det samlede kunstneriske udtryk.
 • kvinder og mænd, der har fået plads i livet og lyst til at udvikle og finde ind til deres egen stemme gennem sang og glæden ved musikken.
 • dig, der ønsker at få en bedre talestemme og finde ud af, hvordan du bruger netop DIN stemme bedst muligt.
 • unge fra 15 år og op, der er nye i musikken og ønsker hjælp til at finde deres kunstneriske udtryk og optræne en god sangteknik og performance til koncerter og auditions.

 

Vi arbejder både med opvarmning, kropsholdning og sangteknikker til at hjælpe din stemme frem.

 

Når du vælger mig til at hjælpe dig, så arbejder vi både med opvarmning, kropsholdning og sangteknikker til at hjælpe din stemme frem. Vi starter med et lille “tjek-ind” i dig, imens vi åbner kroppen og åndedrættet, som jo skal bære stemmen frem: Du mærker, hvordan din krop og stemme har det i dag, og om der er en særlig ting, du gerne vil have min hjælp til. Og så skal der lyd på!

Vi arbejder med dit kunstneriske udtryk og den musikalske helhed, som handler om opbygningen af sangene og at lægge følelser ind i musikken, sådan at udtrykket kommer derfra. (Dette kan man gøre både som pro og amatør, og det kommer også talestemmen til gode).

Vi inviterer kroppen ind, så stemmen får mere klang, og vi arbejder med vejrtrækningen, så stemmen bliver båret frem med fylde, power og energi. Du får gradvist en følelse af at blive “venner” med din egen stemme, og at opleve denne selvaccept af sin egen stemme er både meget helende og frigørende. Du lyder som dig selv, og det er så fint! Og ofte meget smukt at høre på.

Al min undervisning tager selvfølgelig udgangspunkt i der, hvor du er lige nu.

Vil du også have hjælp til at synge frit og finde ind til DIN stemme? 🎶

sangundervisning

Til solosang lærer du sangteknik, at fortolke sange og at synge med hjertet.

Vi skaber forbindelse mellem krop og stemme, så du kan udtrykke den musik, du har indeni dig – til glæde for dig selv og andre.

Sådan foregår sangundervisningen

hjælp til stemmeproblemer

Oplever du ofte hæshed, rømmetrang eller ømhed, når du synger eller taler?

Så er stemmerehabilitering lavet til dig. Sammen tager vi hånd om dig og dine stemmeproblemer, så du kan synge og tale igen på en fri og behagelig måde.

Få hjælp til at slippe af med stemmeproblemerne

Senior sang kor

DE-STRESS AFSPÆNDINGSBEHANDLING

De-stress afspænding er en kropslig og beroligende behandling til dig, der har har brug for at finde roen, få fornyet livsenergi og som ønsker at få løsnet op for kropslige spændinger.

En rekreativ og helende behandling til dig – eller én, du holder af.

For info og booking kontakt: hej@natashiaevitasang.dk