Syng dig fri med ReConnect Sangterapi

Mærk dit indre og oplev dyb grounding og ro

Oplever du at det er svært at mærke, hvordan du har det? Eller er du overvældet af dine følelser?

Mangler du plads og rum til at udtrykke dig selv, få ro på, klarhed og overblik, så du kan trække vejret frit igen og få adgang til din glæde og det, du har at byde på?

Så er ReConnect Sangterapi for dig!

Sangterapien hjælper dig med at genskabe forbindelse til dig selv igen. Du får plads til at mærke ind i dig selv og udtrykke dine følelser i hele deres omfang.

ReConnect Sangterapi hjælper dig med at opleve, mærke og sanse dig selv, udtrykke dine følelser og forløse dig og din stemme i et trygt og fortroligt rum, hvor sang og personlig udvikling går hånd i hånd.

 

ReConnect Sangterapi er for dig, der:

 

 • har brug for at lette dit hjerte, mærke dig selv og udtrykke dine følelser et sted, hvor der er plads til hele dig, hvor du ikke kan være “for meget” og gerne må tage plads og fylde med din stemme og din personlighed.
 • har brug for guidance i at finde grunding og stå frem som den, du er, og at give ærligt udtryk for dine følelser og holdninger og det, du har på hjerte. 
 • føler at din indre “gryde” nogle gange er ved at koge over, og at du har brug for at lette låget og lade presset strømme ud, sådan at du kan få klarhed og ro – og trække vejret frit igen.
 • oplever bekymringer, usikkerhed og stressreaktioner som følge af for lang tids “lukken ned” og tagen sig sammen. Måske har du skulle være stærk for andre, overleve på jobbet eller har gennemlevet noget svært, der er gjort det nødvendigt at “parkere” dig selv en tid. Nu er det tid til at lukke op og “komme hjem” til dig selv, så du kan hele op igen.
syng dig fri med sang terapi

Og hvis du ikke kan lide lyden af din egen stemme, så er det også her du får hjælp til at udvikle din stemme og dit stemmemod, så du får det godt med din egen stemme og lærer at stå ved og værdsætte din egen stemmes unikke udtryk.

Hvad er ReConnect Sangterapi?

Reconnect Sangterapi er en sangterapeutisk metode udviklet af Natashia Evita.

Det er en særligt metode til at arbejde med sangstemmens forløsende kraft, relationen til din stemme og dit eget indre – det ståsted, du har i livet.

I Reconnect Sangterapi trækker jeg på min uddannelse og erfaring som sanger, sanglærer, behandler af stemmeproblemer, coach og mentor, konsulent i socialpsykiatrien og clairvoyant stemmehealer.

I Reconnect Sangterapi tager vi udgangspunkt i de temaer (oplevelser, tanker og følelser), som er aktuelle for dig i dit liv, og som du er klar til at arbejde med. Vi behandler dine vigtige livsområder og deres tilhørende uforløste følelser, heler på din selvopfattelse og opbygger din stemmeidentitet.

Forløsning af følelser kan hele os

Følelserne er vores indre “barometer”, som fortæller os, hvordan vi har det – og hvis vi skubber dem væk, så har de det med at banke på insisterende døren og give os oplevelser af stress, afmagt, kortluntethed eller opgivenhed, indtil vi har hørt, hvad de kom for at sige. Derfor kan det være svært for mange at meditere, og nøglen til indre fred og ro er ofte følelsernes vej.Følelser vil ses og anerkendes ligesom små børn (og de fleste vokse) gerne vil.

Når følelserne bliver set og anerkendt via den sangterapeutiske metode, og din stemmes klang og udtryk, kommer der en dyb ro, fred, afklarethed og grounding frem på den anden side.

Når vi stopper med at kæmpe imod, kommer fredstiden.

Din stemmes kraft

Vi ræsonnerer som mennesker alle med musik og lyden af menneskestemmer. Når vi er kede af det. lytter vi til musik, når vi er forelskede, alene eller usikre lytter vi til musik. Og flere af og synger eller nynner ubevidst for at mærke og berolige os selv.

Selv sproget er musik – vokalernes toner og konsonanternes trommerytmer bærer vores budskaber afsted i et flow, som vi lærer helt fra barnsben af.

Først af alt var ordet. Musik kom før alt andet.

Lyd er skaberværket, og med din stemmes klang kan du skabe dyb heling af dig selv.

ReConnect Sangterapi er en god start på din rejse, hvor du forløser dig selv og din stemme samt lægger fundamentet for at kunne bruge sang og musik selvterapeutisk i dit liv fremover. SangHealing kan være dit næste skidt, men lad os snakke om det, hvis det bliver aktuelt.

I dag står du ved første skridt, og skal vælge, om du hopper ombord og prøver ReConnect Sangterapi. Jeg glæder mig i så fald til at lede dig på vej.

(… og hvis du stadig er lidt i tvivl, så læs mere herunder og mærk efter.)

Sådan foregår ReConnect Sangterapi:

Indholdet af hver session er unikt og forskelligt, ligesom vi mennesker også er det. Sessionerne følger dog ofte den samme ramme, som jeg deler med dig her:

 • Vi starter med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på emnet, som vi skal arbejde med i dagens session. Denne indledende snak er et vigtigt samarbejde mellem du og jeg, da kun du ved, hvad der fylder mest i dig, og hvad du er klar til at arbejde med netop nu. Sammen finder vi et fokus, og så går vi i gang!
 • får du tillid til, at din stemme ikke svigter dig, og at du altid har konkrete metoder lige ved hånden til at afhjælpe stemmeproblemer, når de opstår.
 • fremstår du sikker, rolig og kompetent i arbejdsmæssige sammenhænge – og at eventuel nervøsitet ikke skinner igennem i din stemme.
 • bliver stemme velfungerende og hjælper med at vise alt det, du har at byde på, og at du kan føle dig tryg ved at tale så meget, du ønsker, og i alle sammenhænge.
 • får du en varm, behagelig og rolig stemme, som du har brug for, når du eksempelvis laver hypnoser, har klienter i terapi, indspiller lyd- og videofiler eller lignende. For du ved, at en god stemmen kan styrke den proces, du guider dine kunder igennem.
  reconnected sang terapi sangterapi

  Og hvis du ikke kan lide lyden af din egen stemme, så er det også her du får hjælp til at udvikle din stemme og dit stemmemod, så du får det godt med din egen stemme og lærer at stå ved og værdsætte din egen stemmes unikke udtryk.

  Derfor er det godt at have en SangTerapeut

  Når vi bevæger os ud på ukendt vand – og ind i os selv – kan vi frygte at fare vild og møde ting derinde, der er mere, end vi kan magte. Derfor er det rigtigt godt at have en “rejsemakker” eller “co-kaptajn” med ved roret.

  Min rolle som SangTerapeut er at have overblik over processen og sørge for, at vi ikke åbner op for mere, end godt er. Jeg guider dig i processen med hjælp fra den åndeligt verden, så du kommer godt igennem, og jeg sørger for at “afrunde” dig igen, sådan at du kan gå ud i verden med ro, grounding og jordforbindelse.

  Skal jeg stå med det svære alene?

  Det kan føles uoverskueligt at møde sine følelser og stå alene med al smerten, afmagten, sorgen og nedtryktheden. Det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg er din “sidemakker” som holder rummet for dig og guider dig trygt igennem og “over på den anden side”.

  Følelser kan gøre ondt og være uudholdelige at stå med alene. Det er derfor, vi bruger så meget af vores livsenergi på at holde dem væk (altså de svære af dem). Og så kan vi ikke forstå, hvorfor det er svært at finde fokus, opleve ægte glæde og virkelig mærke og sanse livet helt ind. Det er fordi, vi har lukket ned.

  Følelser skal ikke “gå væk”. Det kan de ikke.

  Følelser er her for at give dig en oplevelse af livet og vise dig, hvordan det føles og mærkes at være i live som menneske. Derfor må vi føle “den nødvendige smerte”, vi må gå igennem følelserne, så de forløses og giver plads til nye ting, oplevelser og sansninger af livet. Sang og musik er genialt dette!

   

  I sangen og musikken har har vi et trygt og afgrænset rum – sangen – som vi synger, og som bærer vores smerte eller glæde (følelserne) og stemningerne afsted. De føres ud af kroppen så vi kan høre dem, føle dem, sanse dem, mærke dem og opleve dem helt ind. Og finde fred.

  Dette får du ud af at gå til ReConnect SangTerapi

  • Du får bearbejdet og udtrykt dine følelser og får helt konkrete, lavpraktiske øvelser som tager udgangspunkt i dig og det, du har behov for, så du altid kan gentage øvelserne på egen hånd og er sikker på, at de virker for netop dig.
  • Du får mere stemmemod. Det vil sige tryghed, ro, lethed og tillid ved at bruge din stemme i dit private liv og dit sangerliv (hvis du har sangerdrømme).
  • Du får værktøjerne til at håndtere dine følelser, skabe indre ro og stabilitet i dig selv, så du ikke skal bekymre dig om den. Målet er at din stemme bliver lige så naturlig og uproblematisk at bruge som at cykle, gå eller spise. 
  • Du vil med tiden opleve, at din stemme, din klang og dit udtryk bliver forstærket, så den lyder som dig og repræsenterer dig bedre.
  • Du kommer til at fremstå med en anden ro, selvtillid og jordforbindelse, når du kan bruge din stemme ubesværet og give udtryk for dig selv og det, du kommer med.
  • Du slipper for det indre pres, som før har lagt en dæmper på dig, og du tillader dit eget lys at skinne frit, så vi andre kan se, hvor skøn og dejlig, du er.

  Det handler ikke om at lave dig om, men om at møde dig selv og stå ved dig selv. Sammen styrker vi dig, din stemme, din klang og dit udtryk.

  “Meget effektivt og forløsende, jeg kan kun på det varmeste anbefale sangterapi hos Natashia:

  Natashias nænsomme måde at guide én ind til det sted der gør ondt i følelserne gennem sang er meget tryg og favnene, og hun guider én ligeså sikkert og nænsomt ud igen, og er med hele vejen og sørger for at man lander trygt igen.

  Meget effektivt og forløsende, jeg kan kun på det varmeste anbefale sangterapi hos Natashia når livet gør ondt.”

  Nicolai Olsen

  Sanger, sangskriver og musiker

  Kontakt Natashia Evita Sang

  Jeg er veluddannet og erfaren stemmenørd, ja – men jeg er også et menneske, som har gennemgået stor smerte. Og som kom ud på den anden side igen. Nu glæder jeg mig til at vise vejen til dig.

  Jeg er Natashia Evita, og det er mig, der hjælper dig via ReConnect Sangterapi, så du kan forbinde med dig selv igen på et dybt plan, få forløst dine følelser og komme i kontakt med din “ægte” stemme, sjælens stemme.

  Jeg er konservatorieuddannelse sanger og stemmeunderviser og udøvende sangskriver – og så har jeg efteruddannet mig som coach og holistisk behandler af tale- og sangstemmer, hvor jeg afhjælper stemmeproblemer og hjælper mennesker til at skabe forbindelse mellem krop, stemme og sjæl.

  Jeg har over 15 års erfaring med sang og stemmeundervisning.

  Min store passion er at hjælpe mennesker med at mærke sangens og musikkens helende kræfter, så du oplever selvhelbredelse, trivsel, stolthed og glæde ved at bruge din stemme. 

  Jeg oplever tit, at folk har sårbarhed og en stor usikkerhed omkring deres stemme. Der er mange, der tror, at deres stemme ikke er god nok. Årsagen er nok, at mange af os har lært at pakke en del af os selv væk, og når du så skal pakke dig selv ud igen ved at arbejde med din stemme, er det nemt at blive bange for, hvordan du vil blive modtaget.

  Derfor er det så vigtigt for mig at skabe et TRYGT rum, hvor du kan have tillid til, at jeg kan rumme dig og ikke går nogen vegne – uanset hvilke udfordringer, du har omkring din stemme og dit udtryk.

  Jeg kan love dig, at jeg accepterer dig fuldt ud og vil støtte dig i at være, den du er, med den stemme, du har – og få det bedste ud af den.

  Hvert menneske er unikt, og derfor er én af mine allerfornemmeste opgaver som at stille ind på netop dig og dine behov, så jeg kan hjælpe dig og din stemme bedst muligt.

  Kærligst,

  Natashia Evita

  Dette skal du vide om SangTerapi:

  FØRSTE SESSION:
  VI FINDER ÅRSAGERNE TIL DINE STEMMEPROBLEMER

  Her taler vi om din stemme, stemmeproblemer og hvad du gerne vil opnå. Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer.

  (Såfremt dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.)

  FØRSTE SESSION:
  VI FINDER ÅRSAGERNE TIL DINE STEMMEPROBLEMER

  Her taler vi om din stemme, stemmeproblemer og hvad du gerne vil opnå. Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer.

  (Såfremt dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.)

  FØRSTE SESSION:
  VI FINDER ÅRSAGERNE TIL DINE STEMMEPROBLEMER

  Skal jeg stå med det svære alene?

  Det kan føles uoverskueligt at møde sine følelser og stå alene med al smerten, afmagten, sorgen og nedtryktheden. Det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg er din “sidemakker” som holder rummet for dig og guider dig trygt igennem og “over på den anden side”.

  Følelser kan gøre ondt og være uudholdelige at stå med alene. Det er derfor, vi bruger så meget af vores livsenergi på at holde dem væk (altså de svære af dem). Og så kan vi ikke forstå, hvorfor det er svært at finde fokus, opleve ægte glæde og virkelig mærke og sanse livet helt ind. Det er fordi, vi har lukket ned.

  Følelserne skal ikke “gå væk”. Det kan de ikke. De er her for at give dig en oplevelse af livet og viser dig, hvordan det føles og mærkes at være i live som menneske. Derfor må vi føle “den nødvendige smerte”, vi må gå igennem dem og frem til glæden, så de forløses og giver plads til nye ting, oplevelser og sansninger af livet.

  Sang og musik er et genialt medie til dette! Her har vi et trygt og afgrænset rum – sangen – som vi synger, og som bærer vores smerte eller glæde (følelserne), historierne og stemningerne afsted, ud af vores krop så vi kan høre dem, sanse dem, mærke dem og opleve dem helt ind. Og give slip på dem.

  HVAD HVIS DET GØR FOR DYBT OG JEG BARE ER HELT VILDT KED AF DET BAGEFTER OG IKKE KAN KOMME UD AF FØLELSEN IGEN?

  Her taler vi om din stemme, stemmeproblemer og hvad du gerne vil opnå. Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer.

  (Såfremt dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.)

  HAR DET BETYDNING, HVIS JEG HAR EN DIAGNOSE ELLER ER PSYKISK SYG?

  Mange mennesker med psykiske udfordringer har gavn af sangterapi, men det er altid en konkret vurdering. Book derfor en forsamtale med mig, så jeg kan vejlede om, hvorvidt ReConnect Sangterapi er gavnligt for dig.

  Hvis du er psykotisk, manisk eller hallucinerer, så det for eksempel ikke hensigtsmæssigt, at jeg laver en behandling, som åbner op for dig. Så er det vigtigste, at du får professionel hjælpe til at “samle din psyke” igen.

  (Såfremt du har en psykisk udfordring, som du får hjælp til, så spørg gerne din fagprofessionelle om vedkommende vurderer, at ReConnect Sangterapi vil støtte godt op om din helingsproces. ReConnected SangTerapi kan nemlig ofte gå hånd i hånd med psykologisk og psykiatrisk behandling.)

   

  KAN JEG BARE BOOKE EN SESSION ELLER SKAL VI TALE SAMMEN FØRST?

  Jeg afholder altid en 30 minutters gratis forsamtale med nye klienter, før vi opstarter et Reconnect Sangterapi forløb. Det gør jeg for at sikre mig, at jeg er den rette til at hjælpe dig, og at vores kemi passer sammen.

  Hvis jeg har brug for at henvise dig videre til en anden behandler, så gør jeg det ikke for at afvise dig, men for at vise omsorg for dig, fordi jeg ønsker, at du bliver hjulpet godt videre.

  HVAD GØR JEG HVIS JEG BARE ER HELT VILDT KED AF DET BAGEFTER OG IKKE KAN KOMME UD AF FØLELSEN IGEN?

  Jeg forstår denne bekymring så godt! Det kan føles lidt uoverskueligt at åbne op for nogle følelser, som har været pakket væk i lang tid. Her kan det være godt at huske på, at mennesket fysiologisk set højst kan være i dyb gråd 5-7 minutter ad gangen, herefter er der en pause. Jo dybere gråd, jo mere slipper du. Se også min “Guide til forløsning af følelser” her (link)

   

  GUIDE TIL FORLØSNING AF FØLELSER:

  Hvis du bliver ked af det efter sessionen, så prøv at gå ind i smerten, tillad dig selv at græde, skriv dine tanker ned undervejs, hør musik / syng eller vug dig selv fra side til side.

  Put dig under dynen eller et varmt tæppe, som var du et lille barn, og giv dig selv omsorg. Sådan heler du dine følelser, og når du kommer ud af smerten og sorgen, vil der være en lettelse til stede – sammen med ro og træthed.

  Tag en pause eller et hvil og start derefter din dag igen.

  Det kan også være, at du bliver vred – eller glad. Her gælder set samme, giv følelsen plads, se og anerkend den, så du kan mærke dig selv igen.

  Vrede kan være voldsom, hvis du har haft den gemt væk lang tid. Find derfor måder at få vreden ud på, som ikke skader dig selv eller andre: Slå / råb ind i en pude, tramp i gulvet og skriv dine vrede tanker ned – og læg mærke til, om der gemmer sig en anden følelse bag vreden.

  Som oftest er det følelser såsom sårethed, sorg, ydmygelse, afmagt eller ensomhed, der gemmer sig bag vreden. Giv omsorg til den følelse, der kommer frem og brug metoden til følelsesforløsning, som beskrevet ovenfor.

  Brev til en savnet: Ofte vil dine følelser have relation til et andet menneske. Måske er der én, der har svigtet dig, måske er du…

  HVAD HVIS DET GØR FOR DYBT OG JEG BARE ER HELT VILDT KED AF DET BAGEFTER OG IKKE KAN KOMME UD AF FØLELSEN IGEN?

  Her taler vi om din stemme, stemmeproblemer og hvad du gerne vil opnå. Du får hjælp til at afklare og forstå årsagen til dine stemmeproblemer.

  (Såfremt dine stemmeproblemer har ophav i sygdom, stemmeknuder eller astma / allergi, så vil jeg henvise dig til supplerende behandling i sygehusvæsenet, så du får den rette hjælp. Denne behandling kan ofte gå hånd i hånd med behandlingerne hos mig.)

  HVAD HVIS DET GØR FOR DYBT OG JEG BARE ER HELT VILDT KED AF DET BAGEFTER OG IKKE KAN KOMME UD AF FØLELSEN IGEN?

  I sessionerne arbejder vi med:

  • hvordan krop, stemme og vejrtrækning hænger sammen, og hvordan du kan få kroppen til at støtte stemmen, så du slipper for at stemmen svigter dig, der hvor du har brug for, at du kan regne med den.
  • afspænder de muskler, der blokerer for stemmen – ofte vil det være kæbe- og strubemassage samt afspænding af hals, skuldre og nakke. Du lærer også, hvordan du selv kan afspænde musklerne, så du kan vedligeholde din velfungerende stemme på sigt (og måske også hjælpe andre, du har kær).
  • hvilke konkrete værktøjer, du kan bruge til at vedligeholde din velfungerende, holdbare stemme, så du kan tale lige så meget, du ønsker, med tryghed og tillid til din stemme.

  Du kan se frem til at:

  • få førstehjælpsøvelser til stemmen, som du kan bruge på stedet.
  • få en god teknik til at åbne op for stemmen, selvom du er nervøs.
  • blive tryg omkring det, der kommer ud af munden på dig.
  • at (gen)finde tilliden til, at din stemme kan holde til det, du skal bruge den til.
  • og at du bliver lyttet mere til og taget mere alvorlig, fordi du står stærkt i dig selv med en velfungerende, tillidsvækkende stemme, som ikke længere svigter dig.

  Du står ikke alene med dine stemmeproblemer. Jeg hjælper og støtter dig hele vejen igennem – vedholdende og omsorgsfuldt. 

  Du kan vælge mellem følgende Business Stemmetræningspakker:

  Fra stemmekvaler til en velfungerende og velsmurt stemme med selvtillid og gennemslagskraft

  1:1 FORLØB

  5 sessioner á 50 minutter

  Pris: 4.500 kr

  Online "Quick fix" Stemmetræning

  ONLINEFORLØB

  4 sessioner á 30 minutter

  Pris: 2.500 kr

  Kom godt i gang med Business Stemmetræning

  FØRSTE SESSION 1:1

  Varighed 50 minutter

  Pris: 950 kr

  Skal jeg hjælpe dig?

  Så send en mail til hej@natashiaevitasang.dk og lad os finde en tid til dig.

  “Natashia er en flink og rar underviser, der forstår hvilken type undervisning, du har brug for.

  Jeg skulle starte i et nyt job, hvor jeg skulle tale til større grupper af mennesker. Jeg følte derfor, jeg havde brug for træning i at holde stemmen i ro, trække vejret rigtigt etc. Derfor kontaktede jeg Natashia som gav mig en fin online session med undervisning i et par øvelser, der passede til mit formål.

  Jens Christian Nielsen

  Product Owner, Lobyco

  “Men … er det ikke kun sangere og foredragsholdere, der bruger stemmetræning?” 

  Jeg forstår godt, at du tænker det. Men nej, stemmetræning er ikke kun for sangere og foredragsholdere.

  Det er meget få jobsituationer, der ikke involverer dialog med andre eller at man skal tale foran andre (og dermed brug af stemmen). Og der kan stemmen komme til at udtrykke meget mere dig og det, du kommer med, når du ved, hvordan du får det bedste ud af den.

  Business Stemmetræning er til dig, der har brug for, at du altid kan regne med at din stemme virker 100% i arbejdsfunktioner som for eksempel indspilning af lydfiler, kundesamtaler, undervisning og webinarer, optagelse af onlinekurser, vigtige møder på din arbejdsplads, jobsamtaler og præsentationer i virksomheden.

  Skriv til Natashia for at booke forløb:

  7 + 4 =